Vinduespudsning - Vinduespolering - Vask af solceller - Rensning af tagrender

   
 

Den Grønne Vinduespudser i Odense

 
 

Vinduespolering til aftalt tid med god service og uden striber!

Vi lever af vores kunder, derfor lægger vi vægt på at lave et godt stykke arbejde. Vinduespolering til aftalt tid, god service og ingen striber!.

De er altid i godt humør

- Jeg bor på i en førstesals lejlighed i Odense, og får pudset vinduer fast hver anden måned. Vinduespudseren er altid i rigtig godt humør, når han kommer, og han giver en god service. Der er fornuftige priser, og hans aftaler bliver altid overholdt.

Der er med andre ord ikke noget bøvl. Han kommer som aftalt, man får tilsendt en faktura – det kører bare, som det skal. Den Grønne Vinduespudser er et rigtig godt valg, og jeg synes, man skal støtte dem, som virkelig går op i sit arbejde, og som viser det til deres kunder.

Pia Pedersen, Odense

Vi får altid lavet et flot stykke arbejde

- Den Grønne Vinduespudser pudser vinduerne udvendigt på vores parcelhus i Odense. Vi har en abonnementsordning, så det hele kører automatisk.

Den Grønne Vinduespudser kommer og pudser vinduerne en gang om måneden og smider regningen i postkassen, når han er færdig – det er bare nemt.

Vi får altid lavet et flot stykke arbejde, og de er både pligtopfyldende og overholder deres aftaler, så vi ved, at vinduerne altid er rene. Jeg anbefaler ham derfor gerne til andre.

Kenneth Greve, Odense

 

 

 

 

 

 

 

Vinduespolering i Odense

 

Er du tilfreds med vores arbejde, så fortæl det til gerne til venner og familie. Skulle du være utilfreds, så fortæl det til os hurtigst muligt til, så vi kan udbedre poleringen, og gøre dig godt tilfreds igen.

Med venlig hilsen

Den Grønne Vinduespudser